HER FINNER DU OSS:
SANDNES
GJESDALVEIEN 38
4303 SANDNES
MAN – FRE 10 -19
LØRDAG 10 – 15
TLF 51 66 60 91

GREEN PEEL® REDUSERER TYDELIG AKNE, ARR, HYPERPIGMENTERING, SOLSKADER , SLAPP HUD & STREKKMERKER…

GOD TRENINGSØKT

På samme måte som for resten av kroppen, trenger huden kontinuerlig trening. Green peel® gir huden en kontinuerlig treningsøkt. Den optimaliserer alle hudens funksjonerinnerst til ytterst. En fullstendig hudfornyelse. Metoden brukes individuelt, og er for alle hudtyper, til og med for de sensitive. I motsetning til andre peeligmetoder, kan green peel® brukes på hele kroppen.

UREN HUD

Samtidig som peelingen fjerner tiltettninger/døde hudceller i de øverste hudlag, er urterne sterkt antibakterielle og antiinflammatoriske. Derfor gir behandlingen optimale resultater på uren hud og akne.

ETTER EN PEELING

Ettersom huden i etterkant av peelingen er i en restitusjonsfase, er huden ekstra sensitiv. Det er dermed viktig hvilke produkter som påføres huden i etterkant av en green peel®. For å øke effekten å unngå uønskede reaksjoner har dr. Med. Christine schrammek spesielt tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende og næringsrike ingredienser.

GREEN PEEL® – EN TRYGG VEI TIL OPTIMAL HUDHELSE.

GREEN PEEL® PÅ TOPP MED 50 ÅRS ERFARING

Behandlingen har vunnet førstpris for beste spesialbehandling 4. Året på rad av beauty forum readers choice awaed 2009/2010 & 2011/2012 in special treatment. En medisinsk utarbeidet peeling av hudlege dr. Med. Christine schrammek i tyskland.

BESTE PROBLEMLØSER

Green peel® naturlig peeling – et naturlig hudpleiekonsept uten bivirkninger. Green peel® er den beste problemløser for alle hudtyper og alle aldersgrupper. Høsten 2011/2012 vant de også pris for beste problemløser for sensitiv hud med kremen dr. Med. Christine schrammek derma cosmetics sensiderm stress protect cream.

ANTIALDRING

Green peel® naturlig peeling bekjemper aldring, forbedrer hudkvaliteten og stimulerer hudens fornyelse på en naturlig måte. Med deres nye inndelingen bruker stadig flere behandlingen forebyggende – før huden eldes og hudproblemer oppstår.

GREEN PEEL® NATURLIG PEELING ER POPULÆR VERDEN OVER. Produkterne blir brukt av leger, sykepleiere og hudterapeuter i over 50 land og etterspørselen er voksende. En av de mest kjente er dr. Flemming i beverly hills. Han behandler angelina jolie, paris hilton og nicole kidman.